Website check

  • Helpt je om het allerbeste uit je website te halen!

  • Je website uitgebreid gecheckt op 100 punten.

  • Helder rapport over sterktes en zwaktes.

  • Direct (zelf) aan de slag met praktische to-do list.

Andere schrijfdiensten

Website check – Creëer een succesvolle website!

Zo creëer je een succesvolle website

Een zakelijke website is succesvol wanneer deze bijdraagt aan het vergroten van de omzet. Je hele website moet zijn ingericht om omzetverhoging realiseren. Van inhoud tot structuur. Van gebruiksvriendelijkheid tot vindbaarheid. Alles moet bijdragen aan het verhogen van de conversie van je website.

Vinger op de zere plek

Een website check is het ideale startpunt voor het verbeteren van je website. Ben je niet tevreden over je website, maar heb je moeite om de vinger op de zere plek te leggen? Trekt je website onvoldoende bezoekers? Ontvang je nauwelijks aanvragen? Een website scan laat je zien op welke punten je je website moet versterken.

Een check op 150 punten

Met een website check ontdek je hoe jij je website kunt verbeteren om meer bezoekers te trekken en klanten te maken. Het is een analyse, waarbij je website op 150 punten wordt getoetst, verspreid over 3 onderdelen:

  • Gebruiksvriendelijkheid (menustructuur, navigatie, links en buttons)
  • Inhoud (leesbaarheid, tekststructuur, afbeeldingen, overzichtelijkheid)
  • Vindbaarheid in zoekmachines (SEO = Search Engine Optimization)
Kleine verbeteringen, grote effecten

Je website gebruiksvriendelijk en omzetverhogend maken hoeft niet veel te kosten. Hou jij je website zelf bij? Dan kan je direct zelf aan de slag met de praktische actielijst. Kleine verbeteringen leiden vaak al tot grote effecten. Zoals een andere buttontekst, het plaatsen van een paginatitel of een juist gebruik van zoekwoorden.

Doe de website check

Wil jij het allerbeste uit je website halen? Meer bezoekers trekken en van meer bezoekers klanten maken? Doe de website check en ontdek hoe. Bel 06 – 48 16 86 98, stuur een e-mail aan tanja@tekstverbindend.nl of laat een berichtje achter. Tekst- en communicatiestudio PITT is gevestigd in Etten-Leur, Brabant.