Gratis proeftekst

  • Ontvang een webtekst van circa 300 woorden.

  • Kies voor een nieuwe of herschreven tekst.

  • Overtuig jezelf van een goede keuze!

Diensten van PITT

Gratis proeftekst – Een voorproefje zonder verplichtingen

Gratis webtekst

Je hebt een tekstschrijver nodig. Leuk dat je aan PITT denkt. Ik begrijp dat het best lastig is om iemand in te huren die je niet kent. Want hoe weet je of je de juiste keuze maakt? Ik neem je onzekerheid graag weg door een gratis proeftekst voor je te schrijven. Makkelijker kan ik het niet voor je maken.

Wat krijg jij van mij?

Nadat we je wensen telefonisch of per e-mail hebben besproken, ontvang je binnen 3 werkdagen een gratis proeftekst van circa 300 woorden (een halve A-4 pagina of een hele webpagina). Ik kan een bestaande pagina herschrijven of een nieuwe webtekst voor je maken. Geen verplichtingen, gewoon een tekstueel voorproefje.

Wat verwacht ik van jou?

Niets, behalve een eerlijke reactie op de proeftekst. Spreekt de inhoud en de schrijfstijl van de tekst jou aan? Past ie bij je bedrijf en doelgroep? Ik hoor het graag. Ben je tevreden en bestaat de opdracht uit meer dan die ene pagina? Dan voer ik deze natuurlijk met plezier voor je uit.

Vraag nu een proeftekst aan!

Ontdek snel wat ik voor je kan betekenen. Bel 06 – 48 16 86 98, stuur een e-mail aan tanja@tekstverbindend of laat een berichtje achter. PITT is gevestigd in Etten-Leur, Brabant.