Communicatie

  • Flexibele externe communicatiekracht inhuren?

  • Extra handen, kennis, mankracht wanneer jij dat wilt.

  • Ontwikkeling en productie van communicatiemiddelen.

  • Begeleiding van langdurige communicatieprojecten.

Andere diensten van PITT

Communicatie – Freelancer voor kleine en grote klussen

3 redenen om tijdelijk externe communicatiekracht in te schakelen
  • Je werkt graag kostenflexibel: geen vaste arbeidskosten, geen doorbetaling bij ziekte.
  • Je kampt met communicatie-drukte, -achterstand of –deadlines. Je hebt extra handen nodig.
  • Je krijgt te maken met een plotseling vertrek, zwangerschapsverlof of ziekte. En zoekt vervanging.
Extra handen, mankracht en kennis wanneer jij dat wil

Soms heb je iemand nodig die een Powerpoint-presentatie voor je maakt. Dat persbericht snel in elkaar zet. De productie van die folder begeleidt. Klusjes waar jij nauwelijks aan toekomt. Jij hebt je handen vol aan je eigen werk. Dan is het toch prettig om een communicatiekracht standby te hebben? Iemand die je kunt inschakelen wanneer jou dat uitkomt? Doe ik de communicatie, doe jij waar jij goed in bent!

Communicatie-regisseuse voor langdurige projecten

Een beursdeelname, huisstijlwijziging, nieuwe website of productintroductie is een zware belasting voor je bedrijf. Sta je voor zo’n groot project en heb je assistentie nodig of iemand die de touwtjes in handen neemt? Met mijn organisatietalent en 20 jaar communicatie-ervaring begeleid ik zelfstandig en efficiënt langdurige communicatieprojecten. Van A tot Z, tot in de puntjes! Dan ben jij díe zorg kwijt.

Samenwerking met specialisten

Bij het uitvoeren van opdrachten werk ik regelmatig samen met andere ondernemers. Van specialisten in grafische vormgeving, DTP en fotografie tot specialisten in webdesign, webbouw, SEO, standbouw en drukwerk. De regie van deze projecten ligt bij mij. Ik schrijf, plan, instrueer, coördineer. En bewaak de voortgang, de kwaliteit en de verbindende kracht van de communicatie-uitingen.

Zoek jij iemand die jouw communicatiewerk uit handen neemt?

Wil je iemand die zelfstandig werkt en die je niet alles 3x hoeft uit te leggen? Iemand die gestructureerd volgens planning werkt, nauwkeurig en kritisch is? Laat dan je contactgegevens achter. Tekst- en communicatiestudio PITT is gevestigd in Etten-Leur, Brabant.